Röntgenkuva paljasti – koira tosiaan söi pikkupojan kotitehtävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koululaisten suosikkiselitys kotiläksyjen tekemättömyyteen on kautta aikojen ollut se, että koira söi ne. Joskus selitys on varmasti pitänyt paikkansa, mutta paljon useammin kyseessä on todennäköisesti ollut vain hätävalhe. Nyt eräs koira vietiin röntgeniin, joka paljasti selityksen todenperäisyyden.

koirarontgen23112013

Yhdysvaltojen Coloradossa asustava kaksivuotias labradorinnoutaja Reggit oli jostain syystä päättänyt syödä perheen 13-vuotiaan pojan koulutehtävän valmistaman osin suklaasta valmistetun tulivuoren pienoismallin.

Koira oli syönyt rakennelman kokonaan, joten myös siinä olleet 50 pientä naulaa päätyivät koiran sisään kuten myös koiran hengelle vaarallinen määrä suklaata, ABC News uutisoi. Koira kiidätettiin eläinlääkärille ja sen henki pelastettiin. Myös perheen poika ehti tehdä koulutehtävänsä uudelleen.