Koulukiusaajille jauhot suuhun – koskettava video amerikkalaiskoulusta

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulukiusaus on lähes säälittävintä, mitä koululaiset voivat toisilleen tehdä. Liian usein ulkopuoliset eivät tee asialle mitään, mutta poikkeus vahvistaa toki säännön. Tällä kertaa Yhdysvalloissa, jossa aivovamman pian syntymänsä jälkeen saanut Danny koki elämänsä yllätyksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Danny on luokkatoveriensa suosikki, ja hän toimii nykyisin myös urheilujoukkueen vesipoikana. Nuori mies pukeutuu kouluun joka päivä pikkutakkiin ja kravattiin, ja lopulta koulun muut oppilaat alkoivat kiusata häntä poikkeavan pukeutumisen vuoksi.

Luokkatoverit eivät sulattaneet kiusaamista, joten he tempaisivat pukeutumalla kaikki niin ikään pikkutakkiin ja kravattiin. Sinä iltana Danny meni nukkumaan itkien, mutta onnesta. Pojan äiti kertoo oheidella ABC NEWS 5 -uutiskanavan videolla pojan kertoneen ilon kyyneleiden syyksi sen, että häntä rakastettiin niin paljon.