Hipsterit luulivat poseeraavansa valokuvissa – nolo tulos videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime viikolla videosta, jossa nähdyt ihmiset luulivat poseeraavansa valokuvissa. Todellisuudessa heitä kuvattiin koko ajan videolle, ja tulos aiheutti runsaasti myötähäpeää. Nyt samanlainen tempaus on tehty hipsterihenkisille ihmisille irlantilaisessa yökerhossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tuore Youtube-video osoittaa, kuinka nolon näköistä kameralle poseeraaminen voi olla. Irlantilaisen C U Next Tuesday eli C.U.N.T. -klubin järjestäjät höynäyttivät bilettäjiä ottamalla näistä muka valokuvia, kuvaten todellisuudessa ihmisten poseerausta videolle. Kooste videoista päätyi tietenkin julkiseen levitykseen internetiin.

Hilpeimpiä tapauksia videolla lienevät ihmiset, jotka yrittävät vaikuttaa tulleensa kuvatuksi hetken huumassa. Kannattaa siis muistaa seuraavalla kerralla kun joku työntää kameraa kasvojesi läheisyyteen esimerkiksi yökerhossa – saatat joutua ilkeämielisen pilan kohteeksi ja naurunalaiseksi internetiksi.