Kissanpentu rakastaa maitoa yli kaiken – ehkä liikaakin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissanpennut ovat tunnetusti erittäin persoja maidolle. Jotkut kissat ovat kuitenkin valmiita menemään toisia pidemmälle maistaakseen edes hieman kyseistä herkkua, kuten tuoreelta Youtube-videolta ilmenee.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Petsami-kanavalla julkaistulla videolla nähdään, kuinka mies yrittää syödä muroja kädessään olevasta kulhosta. Se on kuitenkin jokseenkin hankalaa, sillä kissanpentu on päättänyt saada oman osuutensa kulhossa olevasta maidosta. Kissa roikkuu kulhon reunalla kahden tassun varassa, eikä suostu päästämään irti.

Videon kissan periksiantamattomuus voisikin toimia hyvänä esikuvana kaamosmasennuksen lannistamille suomalaisille. Unelmistaan ei kannata luopua, vaan niistä täytyy pitää kiinni maitoa rakastavan kissanpennun tavoin.