Koiran riemulla ei ole rajaa – syksyn lehdet saivat villiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Terveet koirat keksivät helposti puuhasteltavaa ulkona ollessaan, kun ne voivat juoksemisen ja hännän jahtaamisen lisäksi kaivella kuoppia, juoda vesiämpäristä tai piehtaroida multaisessa kukkapenkeissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Syksy on monien ulkona leikkivien lemmikkieläinten lempiaikaa, sillä lehtikasat suorastaan kutsuvat pomppimaan. Nyt YouTube-videolla nähdään sielunsa kyllyydestä lehtikasoissa hyppivä englanninsetteri.

Parker-niminen koira menee sekaisin kasoista ja se sukeltaa oranssin keon sisään siten, ettei koko eläimestä näy kuin kuono ja hännän pää. Omistajaa naurattaa koiran toiminta, eikä edes se tunnu haittaavan, että hän on juuri saanut suuritöisen pihan haravoinnin puolivalmiiksi.