Kotiäidin arkipäivä tiivistettiin kolmeen minuuttiin – ei ole liian helppoa

Lifestyle · Stara.fi

Monet ihmiset – erityisesti työssäkäyvät miehet – tietävät usein harmittavan vähän siitä mitä kotiäidin arkeen todellisuudessa kuuluu ja kuinka kiireistä elämä kotona onkaan yhdessä lapsen tai lasten kanssa. Nyt apuun on tullut elokuvaohjaaja Matt Bieler, joka on tehnyt asiasta koskettavan koosteen.

Videolla saadaan huomata, että kotiäidin arki sujuu usein kaikkea muuta kuin rauhallisesti, sillä tekemistä riittää aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka. Tekemisen määrä ja laatu riippuvat luonnollisesti lasten iästä, mutta kovin rauhallista päivää kotiäiti ei usein näe. Ainakaan ennen kuin lapset menevät tarhaan ja kouluun. Siihen saakka äiti saa toimia kotona ainakin siivoojana, kokkina, lääkärinä ja leikkitätinä.