Mitä joululahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulu lähestyy ja samalla myös lahjojen hankkiminen tulee ajankohtaisemmaksi. Hyvin toimeentulevat miehet lienevät ihmisryhmä, jolle on kaikista vaikeinta hankkia mieluisia lahjoja. Moni tyytyykin muistamaan näitä herroja tylsällä vaihtoehdolla, kuten kirjalla tai partavedellä.

Kirjat ja partavedet luetaan kuitenkin varakkaiden miesten inhokkilahjoiksi. SeekingMillionaire-nettisivusto kysyi käyttäjiltään heidän lahjatoiveita, ja vähiten hyvin toimeentulevat miehet tahtovat lahjakortteja, partavesiä, vaatteita, kirjoja tai valokuvia. Heillä on jo näitä kaikkia.

Sen sijaan 88 prosenttia vastanneista ottaisi mielellään lahjaksi uuden kellon tai 81 prosenttia laadukasta alkoholijuomaa. Myös kalvosinnapit lueteltiin suosittujen lahjojen listalle. Mikäli miehelle ei tahdo ostaa konkreettisiä esineitä, voi lahja olla jokin omalaatuinen kokemus, kuten laskuvarjohyppy, ratsastustunti tai lentomatka. Lisäksi uusin teknologia kiinnostaa kaksilahkeisia aina, ja on siksi varma lahjavalinta.