Äiti lähetti ongelmatyttärensä Siperiaan – pelkän menolipun kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huonosti käyttäytyvät teinit aiheuttavat usein harmaita hiuksia vanhemmilleen. Eräs yhdysvaltalainen äiti kyllästyi jälkikasvunsa toilailuun siinä määrin, että lähetti tyttärensä Siperiaa – pelkän menolipun kera.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

17-vuotias Sofia Petrova Roberts on nyt asunut kaksi vuotta Siperiassa isänsä luona. Äiti lähetti 15-vuotiaan tyttönsä Yhdysvaltojen Virgianasta Venäjän Siperiaan tapaamaan biologista isäänsä kolmen viikon pituiselle matkalle. Kun tyttö pääsi perille, ilmoitti äiti hänelle, että paluulippua ei ole hankittu.

Äiti oli kyllästynyt tyttärensä varastelemiseen, huumeiden käyttämiseen ja karkailemiseen. Tyttö on nyt asunut kaksi vuotta alkoholisti-isän kanssa ja kuvailee olosuhteita kammottaviksi.

Sofia sanoi uutta kotimaataan Siberian Timesille antamassaa haastattelussa uskomattoman kylmäksi paikaksi. Hän työskentelee parhaillaan paikallisessa hostellissa, ja odottaa Yhdysvaltojen suurlähetystön vastausta pyyntöönsä päästä takaisin kotiin. Äiti suostuu ottamaan lapsensa takaisin vain, mikäli hänen käytöksensä on muuttunut paremmaksi.