Hayden Panettieren asu paljasti huonot silikonit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-sarjan kaunotar Hayden Panettiere ei ole kyseisen menestysohjelman jälkeen tehnyt juurikaan huippurooleja. Sen sijaan neitokaisen yksityiselämän käänteet ovat päätyneet useammin lehtiotsikoihin. Taannoin hän kihlautui viimein on-off -poikaystävänsä kanssa, ja on sittemmin viettänyt hiljaiseloa.

Melko pienirintaisena aiemmin tunnettu Hayden otti taannoin silikonirinnat, jotka eivät kuitenkaan onnistuneet odotusten mukaisesti. Rintojen väliin jäi suuri tyhjä aukko ja rintavaon yläosaan pyöreä painauma. Siitä huolimatta kaunotar pukeutui eilen Sothebyn huutokaupan juhliin New Yorkissa rintavaon paljastavaan mustaan läpikuultavaan mekkoon, joka kaiken lisäksi paljasti liikaa toista rintaa.

Hayden Panettieren meriittilistalle kuuluu televisiosarjojen lisäksi myös useita elokuvia. Hän on esimerkiksi näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra, Anna Palaa 3 ja Scream 4.