Jason Derulo saapuu konsertoimaan Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Jason Derulo saapuu konsertoimaan Suomeen keväällä. Tämä 24-vuotias haitilais-yhdysvaltalainen tähti esiintyy The Circus -klubilla Helsingissä 28. helmikuuta 2014. Derulon uusin albuminsa on syyskuussa ilmestynyt Tattoos, jonka Talk Dirty feat. 2 Chainz on noussut hitiksi.

Talk Dirty on noussut singlelistojen kärkeen ympäri maailman, ja se pysytteli pitkään muun muassa Britannian singlelistan ykkösenä. Derulon muita hittejä ovat esimerkiksi The Other Side, Watcha Say, In My Head, Ridin’Colo, Don’t Wanna Go Home sekä It Girl.

Jason Derulon oli määrä esiintyä Helsingissä jo viime vuonna, mutta tuolloin loppuunmyydyn The Circuksen konsertti jouduttiin perumaan Derulon vakavan loukkaantumisen vuoksi. Derulo loukkasi kiertueen harjoituksissa kaulansa, ja koko kiertue oli pakko peruuttaa.