Julkisesta masturbaatiosta hämmentävä ilmiö Kanadassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omaromantiikka mielletään yleensä niin henkilökohtaiseksi asiaksi, että sitä harrastetaan vain yksin kotona suljettujen verhojen ja ovien takana. Toisinaan saamme lukea itseään julkisesti hipelöivistä herroista, jotka eivät pysty pidättelemään seksuaalista haluaan katseilta piilossa.

Vancouverin poliisi on nyt kehoittanut ihmisiä tarttumaan heti puhelimeen ja soittamaan hätänumeroon, mikäli näkevät kaupungin kaduilla masturboivia ihmisiä. Kyseinen tiedote koskee kaupungissa jo viime kuussa käynnistynyttä buumia, jonka mukaan viranomaisille on ilmoitettu lukuisista julkisilla paikoilla onanoivista ihmisistä.

Masturbointi on tapahtunut yleensä ilta-aikaan kello viiden ja seitsemän välillä. Osa miehistä on innostunut koskettelun lisäksi paljastelemaan itseään ohikulkijoille. Poliisin seksuaalirikoksiin keskittynyt yksikkö on aloittanut tutkinnan veijareiden kiinnisaamiseksi, Huffington Post raportoi.