American Pie -kaunotar on yhä pelottavan laiha – silikonit yhä muhkeat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdessäkin aikoinaan poseerannut näyttelijätär Tara Reid nousee ajoittain uutisiin viinanhuuruisen elämäntyylinsä vuoksi. Taran nähdään tänä vuonna Sharknado-elokuvassa, joka kertoo tornadon pyörteessä maalle saapuvista, ihmisiä popsivista haikaloista.

Tara Reid kuvattiin eilen ottamassa aurinkoa Miami Beachilla. Hänen kuihtunut olemuksensa on aiheuttanut keskustelua. Tällä kertaa Taralla ei näyttänyt olevan alkoholijuomia mukanaan, kuten usein aiemmin. TMZ julkaisi taannoin videomateriaalia humalaisen oloisesta Tara Reidistä Ranskan St. Tropezissa. Videolla tähti makasi kaatuneena maassa ystävänsä kanssa yritettyään nousta parkkeeratun mopon päälle.

Tara Reid on ollut kihloissa kaksi kertaa, Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. Näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen. American Pie -tähti asteli sittemmin näyttävässä asussa julkkisten Big Brother -taloon Britanniassa.