Yleisö tarjosi silmänruokaa koripallo-ottelussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana, että erilaisten pelien väliajoilla nautitaan tunnelmaa ylläpitävistä esityksistä ja kuvataan yleisöä. Joissakin peleissä on käytössä esimerkiksi pusukameroita, joiden avulla ikuistetaan katsomossa suutelevia pareja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Detroitissa kuvataan väliajalla ja tauoilla tanssivia faneja. Viime viikolla koripallopeliä seuraamaan tullut yleisö sai näyttää kameralle tanssitaitonsa ilomielisessä tanssikilpailussa. Kameralle kuvattiin sekä isäntäjoukkue Detroit Pistonsin että New York Knicksien fanien esittämät tanssit.

Parhainta tanssiantia tarjoilee puolen minuutin kohdalla joraileva poika, joka nauraa makoisasti tanssiliikkeidensä höysteeksi. Yllättäen hän saa vastustajakseen koripallohallin työntekijän, ja kaksikon liikkeet naurattavat ja viihdyttävät lopputauon ajan.