Angelina Jolie osti rakkaalleen oman ökysaaren! Tältä näyttää ilmakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie olivat äskettäin otsikoissa, kun näyttelijäkomistus osti Jolielle oman yksityiskoneen perheen aikatauluongelmia helpottaakseen. Angelinalla on ollut oma lentolupakirja jo vuodesta 2004. Nyt Angelina on yllättänyt Bradin ostamalle tälle oman ökysaaren.

Kesällä puhuttiin pariskunnan hääsuunnitteluista ja tällöin heidän kerrottiin menevän naimisiin perheen Ranskan talolla. Sittemmin parin on huhuttu jo menneen naimisiin. Brad Pitt on nyt saanut elämänkumppaniltaan 50-vuotislahjaksi oman saaren, jossa sijaitsee luksustason ökytalo. New Yorkin Lake Mahopacissa sijaitsevalla saarella on esimerkiksi helikopterin laskeutumisalue. Kaiken lisäksi saari on sydämen muotoinen.

Angelina Jolie nousi otsikoihin aiemmin tänä vuonna rintaleikkauksien takia, kun Jolie poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Jolie nousi talouslehti Forbesin listan eniten tienaavaksi näyttelijänaiseksi tienattuaan vuoden aikana 33 miljoonaa dollaria.