Arhinmäki vähätteli Cheekiä Radio Rockilla: ”Onko rehentely se juttu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesän Suomessa nähtiin poikeuksellinen tilanne, kun kulttuuriministeri vähätteli julkisesti maan suosituinta kulttuurialan tähteä. Lausuntoa pidettiin sopimattomana ministeri Paavo Arhinmäen virassa. Kyse ei ollut kuitenkaan yksittäistapauksesta, sillä nyt lausunto on saanut jatkoa.

Nyt Paavo Arhinmäki on ollut Radio Rockin haastattelussa, ja samalla tuli puhetta myös Cheekin nopeasti loppuunmyydystä Olympiastadionin keikasta.

– Monty Python kuitenkin veti alle minuutissa. Se miks se herättää niin paljon tunteita, niin on se, että onkse rahalla ja autoilla ja vähäpukeisilla naisilla rehentely ihan se juttu. Ottamatta kantaa musiikin tasoon muuten, Paavo Arhinmäki vähätteli Radio Rockin haastattelussa.

Arhinmäki myönsi samalla tehneensä virheen kritisoimalla ”cheekejä”.

– Mä myönnän, että kulttuuriministeri teki virheen. Mä oon aina yrittänyt sanoa, että mä en ota kantaa siihen minkälaisesta taiteesta tai kulttuurista mä erityisesti pidän. Nyt kun kerrankin otin kantaa, niin siitä nousi hirveä kohu, kun mä sanoin, että mä en pidä sellaisesta bling bling -tyylisestä räpistä.