Teinivaimo toivotti hyvää yötä – silikonit veivät ehkä katsojan yöunet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimona tunnetuksi tullut Amerikan oma kohublondi Courtney Stodden on viime aikoina ollut julkisuudessa siksi, että eroaa 53-vuotiaasta aviomiehestään Doug Hutchisonista. Tähti myönsi äskettäin 34 vuoden ikäeron olleen todellinen syy eroon.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Blondin sinkkuuntuminen lienee monien miesten mieleen, ja Courtney kalastelikin äskettäin ihailijoita Twitter-tililleen lisäämällään seksikkäällä otoksella. Hänet nähdään kuvassa mustassa yöpaitamekossa, joka vaikutti olevan miltei liian pieni naisen jättirintojen kohdalta.

– Valmiina menemään nukkumaan, kirjoitti Courtney blogiinsa.

Stoddenin mukaan vanhempi aviomies ei esimerkiksi kyennyt täyttämään kaikkia Courtneyn fantasioita makuuhuoneen puolella, minkä takia parin välinen romantiikka alkoi laantua jossain vaiheessa suhdetta. Tähden Big Brother -esiintymisen jälkeen he harrastivat vain kerran seksiä, mikä ei kyltymätöntä neitokaista tyydyttänyt. Stodden onkin viime aikoina bilettänyt runsaasti.