Ekaluokkalainen tunsi olevansa ylityöllistetty – kirjoitti valituskirjeen kongressiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeät talvipäivät saavat ahkerimmankin ihmisen helposti väsyneeksi ja ennen joululomien alkamista moni potee suurta uupumusta työssään ja muissa tehtävissään. Harvoin kuitenkaan kuulee, että ekaluokkalainen lapsi olisi niin kyllästynyt työmääräänsä, että kirjoittaa siitä kongressiedustajalleen.

West Virginiassa asuva Sophie Mullins oli valittanut isälleen, että koulunkäynti oli hankalaa ja hänellä oli aivan liikaa töitä. Kun lapsi oli huokaillut asiasta ylidramaattisesti, oli isä kehoittanut tytärtään valittamaan asiasta kongressiedustajalleen. Sophie otti neuvosta vaarin ja kirjoitti Joe Manchinille Yhdysvaltojen senaattiin kirjeen.

Ekaluokkalaisen kirjeessä luki: ”Teemme vain töitä, töitä, töitä. Tarvitsen taukoa. Voisitko auttaa minua?”. Yllätyksekseen kuusivuotias tyttö sai Manchinilta henkilökohtaisen puhelinsoiton, joka videoitiin. Mies kannusti tyttöä työskentelemään elämässään ahkerasti, koska se kantaa pitkällä tähtäimellä hedelmää, The Stir -raportoi.