Miss Peppu 2013 -finalisti esitteli härskejä alushousuja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasiliassa valittiin taannoin vuoden 2013 Miss Peppu. Tittelin voitti lopulta Dai Maceo, mutta finaalia edelsi varsinainen skandaalien suma, sillä kilpailun finalistit joutuivat monenlaisten kohuväitteiden kohteeksi. Eräs heistä kävi jopa ottamassa rontgenkuvan takapuolestaan todistaakseen sen aitouden.

Toiseksi tässä erikoisessa missikilpailussa sijoittui Eliana Amaral. Naisen takapuolta epäiltiin kilpailun aikana kirurgisesti parannelluksi. Hänen myös väitettiin yrittäneen lahjoa tuomareita suurella rahasummalla. 26-vuotias Eliana menestyi syytöksistä huolimatta kilpailussa ja koetukset ovat takana.

Nainen pääsee uutisten mukaan pian poseeraamaan Brasilian Sexy-lehden kannessa. Neitokaisen yllä tullaan näkemään hänen muodoilleen varta vasten luodut alushousut, jotka paljastavat pepun kokonaan. Otoksista on nyt nähtävillä esimakua.

Amaral on paljastanut suurimman unelmansa olevan se, että hän pääsisi jonain päivänä tapaamaan portugalilaista jalkapallotähteä, Ronaldoa. Aika näyttää, millaisen uran kaunotar onnistuu rakentamaan Miss Peppu -sijoituksensa avulla.