Neitsyyttään toistamiseen myyvä Catarina bikinikuvissa – kaikki irti julkisuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin 21-vuotiaasta brasilialaisesta Catarina Migliorinista, joka myi jo kertaalleen neitsyytensä eniten tarjoavalle. Ensimmäisen seksikerran osti japanilainen miljonääri 638.000 eurolla, mutta nainen ei lopulta suostunutkaan seksiin. Nyt hän myy neitsyyttään jo toistamiseen.

– Olen edelleen neitsyt ja voin todistaa sen, joten minä en ole harrastanut minkäänlaista seksiä kenenkään kanssa koskaan. Siksi päätin huutokaupata neitsyyteni uudelleen ja tällä kertaa oikeasti, Catarina Migliorini kertoi verkossa julkaisemassaan lausunnossa.

21-vuotiaan Catarina Migliorinin ensimmäinen huutokauppa sai odottamattoman käänteen, kun viranomaiset syyttivät neitokaista prostituutiosta. Catarina pääsi muun muassa Brasilian Playboyn sivuille. Neitsyyden myymisestä kuvattiin dokumenttiohjelma Virgins Wanted, jonka australialainen tekijä Justin Sisely joutui niin ikään raha- ja lakiasioiden takia vakaviin vaikeuksiin. Viranomaisten tulkinnan mukaan neitsyyden myyminen ja tapahtumien kuvaaminen täyttävät nimittäin rikoksen tunnusmerkit.