Lisa Opie leikki rannalla nelijalkaisen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria, kun osavaltioissa kruunataan omat missit, jotka taas kisailevat koko maan missitittelistä. Eräs tuoreimmista missikaunottarista on Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie. Hänet on nähty viime aikoina useasti paparazzikuvissa.

Missikaunotar ikuistettiin eilen rannalla Miamissa yhdessä Miss Havaiji Stefania Sitan kanssa. Paikalle saapui myös kulkukoira, jonka kanssa kaunottaret hetken leikkivät.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusauksen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.