Hurja video koti-isältä: Näin taistelet vauvaa vastaan!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

YouTube-sivustolle päätyy jatkuvasti toinen toistaan kekseliäämpiä videoita. Nyt tiedetään, mitä rutiininomaiseen arkeen ja vauvan vahtimiseen kyllästynyt koti-isä saa aikaan jäädessään kahdestaan pienokaisensa kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lopputuloksena on jotain niinkin hämmentävää kuin itsepuolustusvideo vauvaa vastaan. Gavin McInnes esittelee videolla tapoja, joilla aikuinen mies voi puolustautua ”pelottavan” pienokaisen edessä. Tarkoituksena on ilmeisesti naurattaa niitä ihmisiä, jotka kammoksuvat jälkikasvua kuin ruttoa.

Vauvathan mielellään esimerkiksi tarraavat ihmisten kasvoihin lupaa kysymättä. Isä esittää erilaisia temppuja, joilla pienokaisen saa kuvainnollisesti sanoen tyrmättyä. Lopulta hän keksii parhaimman tavan hämmentää lasta – nimittäin puhalluksista syntyvän ilmavirran.