Hämmästyttävä nettipalvelu analysoi sukuelimet ja rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkon kätköistä löytyy mitä ihmeellisempiä palveluita, jotka ovat hauskoja, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa saati mitään hyötyä käytännössä. Parhaillaan suomalaisten Facebook-seinillä leviää hulvaton nettipalvelu, joka lupaa analysoida esimerkiksi penikset ja rinnat ihmisen nimen perusteella.

Kuva: En.inkei.net
Kuva: En.inkei.net

Palvelun syötetään ainoastaan kohdehenkilön nimi tai kohdehenkilöiden nimet, jonka jälkeen järjestelmä arpoo näkemyksensä perusteella parhaaksi katsomansa ominaisuudet joko sukupuolielimille tai muille intiimeille ruumiinosille. Mitään varsinaista järkeä sovelluksella ei luonnollisestikaan ole, mutta se sosiaalisessa mediassa haittaa. Hauskaa kieli poskessa -luokan ajanvietettä palvelu toki tarjoaa.