Taru Sormusten Herrasta -aarteita myynnissä – aidot haltijakorvat tai hobbittijalat kaupan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taru Sormusten Herrasta -kirjasarja ja -elokuvasarja ovat olleet eräitä maailmanhistorian tuottoisimmista. Menestyksekkäällä saagalla on runsaasti vannoutuneita faneja, jotka eivät kaihda odottaa päiväkausia päästäkseen katsomaan elokuvia ensimmäisten joukossa. Nyt heille on tarjolla unelmaostoksia.

Yhdysvalloissa Beverly Hillsissä järjestettävässä huutokaupassa on nimittäin myynnissä useita aitoja ja alkuperäisiä esineitä Taru Sormusten Herrasta -elokuvista. Myynnissä on muun muassa Frodon miekka, josta odotetaan maksettavan jopa 200.000 dollaria. Gimlin tapparasta odotetaan 70.000 dollaria ja Samwisen hobbittijaloista 30.000 dollaria. Myynnissä on myös hobbittikorvat, joista odotetaan 8.000 dollaria.