Tässäkö seksistisin TV-mainos? ”Tarvitsen käsihoidon…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mainosmaailma hyödyntää usein kulttuurisia kliseitä, joista monet liittyvät nykypäivänä seksiin. Aiheen tiimoilta saakin usein aikaan todella korneja mainoksia, kuten eräs YouTube-sivustolle päätynyt Handjob!-tuotemainos todistaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseinen tuote auttaa avaamaan esimerkiksi liian tiukasti kiinni olevia pullonkorkkeja. Mainoksessa kysytään useaan otteeseen, tarvitseeko henkilö Handjob!-alustan, jonka avulla kodin pienet ja suuret tehtävät onnistuvat ongelmitta. Tuotteen nimi kertoo jo oman tarinansa ja luo mielikuvia, mutta siinä ei vielä ole kaikki.

Videolla nähdään ihmisiä tehtäviensä parissa, ja siinä kuvataan heidän onneaan, kun Handjob!-tuote tuo helpotuksen eri tilanteissa. Mainos muun muassa lupaa henkilön olevan naapuruston kateuden kohde, kun saa helpotusta paineisiinsa omalla etupihallaan.