Teinivaimo pelleili peruukeilla – huomio kiinnittyi 30 senttiä leuan alle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kohujulkkis Courtney Stodden on tätä nykyä sinkkunainen. Avioliitto Doug Hutchisonin kanssa päättyi ikäeron takia, ja sittemmin muhkeapovinen wannabe-tähti onkin täyttänyt viikkokalenteriaan biletyksellä.

Courtney tiedetään huomiohakuisena neitokaisena, joka on aiemminkin leikitellyt erilaisilla peruukeilla. Nyt teinivaimo on jälleen iskenyt tumman peruukin päähänsä ja ottanut huulet törröllään kuvia itsestään. Silikonit lepäsivät minimekon suojissa. Asun naruolkaimet näyttivät olevan kovilla valtavan poven takia.

– En voi lopettaa #pimeäpuoli #peruukki, kirjoitti Courtney Stodden Twitter-blogiinsa kuvien oheen.

19-vuotias Courtney Alexis Stodden sai pari vuotta sitten kovaa kritiikkiä naidessaan tuolloin 51-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin. Nyt pari vuotta myöhemmin pari on todennut avioliiton mahdottomaksi, ja he eroavatkin sulassa sovussa. Entinen siippa aikoo jatkaa Courtneyn managerina.