Jessica Wrightin hellät hetket rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Jessica Wright on monille suomalaisille tuttu Glamourelämää Essexissä -realitysarjasta. Neito on kotimaassaan suosittu julkkis, jonka edesottamuksia seurataan mediassa. 26-vuotias tähti julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan paljastavia kuvia.

Alexis Smith -alusvaatemerkin mallikasvona nykyisin poseeraava kaunotar on nyt kuvattu nauttimassa poikaystävänsä Ricky Raymentin hellästä seurasta rantavedessä Floridassa. Kuhertelun lisäksi pari nähtiin myös kaasuttelemassa vesiskoottereilla.

Jessica Wright hankki taannoin 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa.