Synttäreillä odottamaton käänne – karhu ilmestyi lastenjuhliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme taannoin Lamborghinin pelkääjän paikalla istuneesta karhusta, joka herätti hämmennystä ohikulkijoissa Los Angelesissa. Nyt aikaisempaan tapaukseen oletettavasti liittymätön karhu on puolestaan ilmaantunut lasten syntymäpäiväjuhlille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhdysvaltain Orlandossa sijaitsevassa kodissa vietettiin lapsen syntymäpäiväjuhlia, kun vain noin puoli tuntia juhlien alkamisesta paikalle ilmaantui karhu. Eläin marssi paikalle aidan läpi, ja vanhemmat joutuivat pitämään huolen, etteivät lapset menisi liian lähelle karhua.

– Lapset eivät välttämättä tiedä karhujen vaaroista, paikalla ollut nainen kommentoi paikalliselle WKMG 6 -uutisille.

Aikuiset hälyttivät paikalle apua, ja myöhemmin osavaltion riistanvartijat saapuivat paikalle. 90-kiloinen karhu tainnutettiin nukutusnuolella. Syntymäpäiväjuhlien kutsumaton vieras kuljetettiin kauas pois perheen kodin lähistöltä.