Laura Cremaschin bikinivartalo hiekkaisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on saatu maailman mallimarkkinoille vuosien varrella muutamia todella näyttäviä kaunottaria, eikä niiden virta näytä nytkään katkeavan. Tuore italialainen mallitulokas on nimeltään Laura Cremaschi, joka on saanut kovasti huomiota osakseen.

Laura Cremaschi kuvattiin eilen nautiskelemassa Miami Beachin annista mustiin bikineihin sonnustautuneena. Hänen takapuolensa oli syystä tai toisesta kokonaan hiekan peitossa, mutta se tuskin hänen peräänsä katsoneita miehiä häiritsi.

Taannoin suosittu Gossip Extra -lehti totesi, että ”Laura Cremaschi vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.