Mikä lihaskimppu! Lihaksikas Kellan Lutz häikäisee Herculeksena

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hercules on kreikkalainen sankari ja kaikkien voimamiesten esikuva. Paraikaa valkokankaille on rantautumassa kaksi Hercules-elokuvaa, joista toisen ohjaa Renny Harlin. Hercules: The Legend Begins -elokuvaa tähdittää Twilight-komistus Kellan Lutz.

Elokuva kertoo eeppisen tarinan sankarista ja hänen suuresta valinnastaan rakkauden vai etäältä kutsuvan kohtalon välillä. Trailerissa nähdään esimakua elokuvasta ja myös Kellan Lutzin treenatut lihakset pääsevät siinä oikeuksiinsa. Mies tunnetaan eräänä Hollywoodin upeimmista lihaskimpuista.

Muissa rooleissa nähdään Scott Adkins, Liam McIntyre, Liam Garrigan, Johnathon Schaech, Roxanne McKee, Gaia Weiss ja Rade Serbedzija. Toinen elokuvateattereihin saapuva Hercules-elokuva on Dwayne ”The Rock” Johnsonin tähdittämä Hercules: The Thracian Wars, jonka ohjaa Brett Ratner.