Miljonäärien ihannenaiset listattiin – näitä naisia rahamiehet haluavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seeking Millionaire -treffisivusto etsii varakkaille herroille sopivaa seuraa deitti-ilmoitusten perusteella. Moni nainen haaveileekin elämästään hyvin toimeentulevan miehen kanssa. Nyt nämä herrat ovat kertoneet naisihanteensa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Julkisuuden henkilöistä miljonäärit valitsivat unelmiensa naisen esikuvaksi edesmenneen Walesin prinsessa Dianan, seksikkään näyttelijä Angelina Jolien, suloisen Natalie Portmanin ja aikuistuneen velhokoulun oppilaan Emma Watsonin. Nelikko on siinä mielessä yllättävä, että heidän ikähaitari ja ulkonäköerot ovat suhteellisen suuria.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sivustolla ei kuitenkaan perustella, miksi nämä naiset olisivat miljonäärien mielestä ideaaleja kumppaneita. Yksi syy voi löytyä heidän viehättävän ulkonäkönsä lisäksi viisaiden naisten ajatusmaailmasta. Esimerkiksi Natalie Portman on osuvasti sanonut, että älykäs nainen rakastaa älykästä miestä enemmän kuin älykäs mies rakastaa älykästä naista. Rahalla kun voi ostaa monenlaista, paitsi järkeä ja rakkautta.