Kynsien pureskelu loppui – tuloksena 35-senttiset kynnet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Otsikoihin nousee toisinaan naisia, joiden kynnet muistuttavat enemmän kiemuraisia oksia kuin ihmisen sormenpäissä kasvavia keratiiniosia. Nyt eräs kynsiin hurahtanut leidi esittelee mahtavat 35-senttimetriset kyntensä.

Larue Drummond on kasvattanut kynsiään peräti kahdeksan vuoden ajan. Hänellä on kulunut niiden hoitamiseen yhteensä lähes 15.000 euroa. Nainen kohtelee kallisarvoisia kynsiään kuin lapsiaan, ja on antanut niille jopa omat nimet. 54-vuotias nainen herättää kynsineen hämmästystä ja katseita minne meneekään, ja hän paljastaa yhden manikyyrin kestävän kerrallaan 12 tuntia.

Moni varmasti pohtii, kuinka hän hoitaa arkiset askareet, kuten vessakäynnit ja vaatteiden pukemisen, kammottavien kynsien kanssa. Larue vastaa YouTubessa olevalla haastattelulla leppoisasti, että hoitaa asiat kuten muutkin ihmiset. Mikäli hän ei pysty tekemään jotain, auttavat hänen tyttärensä mielellään.