Nina Agdal säväytti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias huippumalli Nina Agdal on nuoresta iästään huolimatta onnistunut kipuamaan mallimaailman huipulle. Hänet tunnetaan Victoria’s Secret -brändin vakiokasvona. Tanskalaissyntyinen Agdal seurustelee nykyisin poptähden kanssa.

Nina Agdal seurustelee nykyisin The Wanted -yhtyeen laulajakomistuksen Max Georgen kanssa. Julkkispari on lomaillut viime päivät Barbadoksella, Karibialla. Heidät ikuistettiin jälleen eilen yhdessä rannalla, jonne Nina oli sonnustautunut värikkäisiin bikineihin.

Uutinen Ninan uudesta suhteesta oli taannoin miellyttävä, sillä Nina sai kokea kovia, kun Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine jätti hänet yhtäkkiä eksänsä Behati Prinsloon takia. Prinsloo on kaiken lisäksi vielä Victoria’s Secret -malli ja tekee yhteisiä kuvauksia Agdalin kanssa.