Lotossa huomenna 13 miljoonan jättipotti – tässä vinkit voittajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Todennäköisyys voittaa lotossa on melko pieni, mutta myöskään voitettujen rahojen pitäminen ja järkevä käyttö ei kehuskele korkealla todennäköisyydellään. Tutkimukset osoittavat, että monet lottovoittajat tuhlaavat jopa koko voittosummansa.

Yllättäen voitetut suuret rahasummat hupenevat usein kuin tuhka tuuleen, sillä rahojen pitäminen voi olla jopa vaikeampaa kuin niiden voittaminen. Suuret summat rahaa johtavat usein päättömään tuhlaamiseen, joka nopeasti kuluttaa loppuun isoimmatkin voitot ja johtaa vaikeuksiin.

Lottovoittajat-verkkosivusto on nyt koonnut vinkit, joiden avulla hurjan juhlimisen ja ylettömän tuhlailun sijaan he voivat noudattaa, jotta rahat ja mukava elämä jatkuisivat pidempään.

1. Maksa pois talo- ja autolainat sekä muut mahdolliset velat2. Hanki ammattiapua. Hurjien rahasummien hoiteleminen on todellista työtä.3. Älä osallistu riskisijoituksiin, varsinkaan alussa.4. Aseta tavoitteita rahojen pitämiselle.5. Auta perhettä ja ystäviä järkevästi.