Rahalla ei saa rakkautta – 122 miljoonan euron lottovoittajat erosivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisten kestohaaveena on rahapelissä voittaminen ja tilin euroilla täyttäminen. Tänään on jaossa Suomen mittapuussa ennätyspotti, 13 miljoonaa euroa. Kansainvälisesti summa on kuitenkin kahviraha, sillä esimerkiksi EuroMillions-lotossa voi kuitenkin voittaa satoja miljoonia euroja.

David ja Angela Dawes voittivat pari vuotta sitten huikean päävoiton EuroMillions-pelin arvonnasta. Pariskunnan tillille ropsahti voiton myötä 122 miljoonaa euroa. Raha ei kuitenkaan tehnyt pariskunnan elämää onnellisemmaksi, sillä nyt heidän lähipiiristään kuiskitaan, että pari on muuttanut erilleen.

Voiton jälkeen Dawesin pariskunta muutti 340 euroa kuukaudessa maksaneesta vuokra-asunnostaan hulppeaan 11 miljoonan euron arvoiseen kartanoon. Sukulaiset ovat nyt kertoneen pariskunnan ajautuneen erimielisyyksiin raha-asioihin liittyen ja siitä, kuinka heidän tulisi käyttää miljoonaomaisuutensa. Daily Mailin mukaan Dawesit ovat jo toinen brittiläinen pari, joka eroaa huikean lottovoiton seurauksena.