Käytännön pila autokaistalla – mies katosi kesken tilauksen: ”Mitä hittoa?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hampurilaisravintoloiden autokaistat ovat suosittu tapa tilata ruokaa erityisesti Yhdysvalloissa, joissa ne ovat olleet käytössä jo vuosikymmenten ajan. Nyt drive-in-ravintoloiden myyjät ovat joutuneet pilan kohteeksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Youtuben Magic of Rahat -kanavalla jaetussa videossa kepposteleva taikuri ajaa autollaan pikaruokaloiden autokaistalle tilatakseen purtavaa. Myyjien kääntyessä poispäin mies piiloutuu nopeasti auton ratin alla olevaan tilaan. Ruokapaikkojen henkilökunta jää ihmettelemään, minne asiakas oikein yhtäkkiä katosi.

Drive-in-ravintoloiden myyjien hämmentyneet ja säikähtyneet ilmeet ovat näkemisen arvoisia. Magic of Rahat -kanavan taikurilla taitaakin olla jotain hampaankolossaan pikaruokaloita kohtaan, sillä useat hänen jekkujensa työntekijöistä ovat juuri autokaistojen työntekijöitä.