Camille Rowe bikineissä, ihannevartalo vai aivan muuta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina on puhuttu entistä enemmän supermallien hoikkuudesta, kun mallimaailman ihannemitta on mennyt vuosi vuodelta laihempaan suuntaan. Taannoin Candice Swanepoel oli lähes anorektikko, kunnes sai kohun myötä hieman lisää kiloja. Nyt keskustelua aiheuttaa mallitulokas Camille Rowe.

Tällä viikolla Camille Rowe ikuistettiin esittelemässä Seafolly Swimwearin uima-asuja. Kuvaukset järjestettiin Sydneyn maineikkaalla Bondi Beachilla, jossa mallikaunottaren poikkeuksellisen hoikka olemus ei kuitenkaan aiheuttanut pelkästään ihailevia katseita.

Camille Rowe, koko nimeltään Camille Rowe-Pourcheresse-Pourcheresse, on ranskalainen supermalli, joka on nykyisin Marylin-mallitoimiston listoilla ja asuu New Yorkissa. Camillen malliuran lähti nousuun vuonna 2009, kun hän poseerasi Nylon-lehden kansikuvassa Japanissa. Sittemmin kaunotar on nähty myös Costume, Jalouse ja Elle -lehtien kansikuvissa sekä myös kahdessa elokuvassa.