Claudia Romani vieraili TV-ohjelmassa – ilman vaatteita tietenkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

31-vuotias mallikaunotar Claudia Romani kuuluu Italian mallivalioihin. Julkkisneitokainen asuu parhaillaan Floridan Miamissa ja viihtyy paikallisella rannalla enemmän kuin usein. Tämän ovat huomanneet myös paparazzit.

Claudia pääsi äskettäin vierailemaan Charytin & Felipe E! Show -keskusteluohjelmaan, ja kaunotar oli luonnollisesti sielläkin bikineissä. Tähti ikuisti takahuonetunnelmiaan kännykkäkamerallaan ja julkaisi otoksia Instagram-blogissaan.

31-vuotias Claudia Romani on syntyjään italialainen neitokainen, joka on viihtynyt vuosia kosmopoliittina ja asunut muun muassa Britanniassa ja Tanskassa. Hän on voittanut useita missititteleitä. Claudia oli esimerkiksi vuoden 2005 Miss Internet ja vuoden 2007 Miss Hot Jug.