Gemma Atkinson pulahti uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti suositun Hollyoaks-saippuasarjan kautta. 28-vuotias tähti on myös nähty lukuisissa rohkeissakin kuvissa, sillä hän ryhtyi taannoin fitness-malliksi.

Gemma Atkinson viettää parhaillaan lomaa Dominikaanisessa tasavallassa yhdessä ystävänsä ja meikkaajansa Cinta Millerin kanssa. Eilen Gemma kuvattiin pulahtamassa hotellin uima-altaaseen bikineissä, ja otokset päätyivät nopeasti verkkoon.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Tällä erää Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.