Heidin pienennetytkin silikonit ovat näyttävät – paparazzikuvat paljastavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Heidi Montag muistetaan erityisesti The Hills -realitysarjasta, mutta viime vuosina hän on kerännyt meriittejä lähinnä turhana julkkiksena. Kymmeniä kauneusleikkauksia teettänyt Heidi joutui taannoin pienentämään rintansa F-kuppista D-kuppikokoon.

Heidi juhlii edelleen miehensä Spencer Prattin kanssa viidettä hääpäiväänsä. Samalla Montag on päätynyt paparazzien tähtäimiin julkkisten suosimassa Cabossa. Realitytähti osoitti, että myös hänen pienennetty rintavarustuksensa on edelleen melko uhkea.

27-vuotias Heidi Montag esiintyi taannoin julkkisten Big Brother -ohjelmassa Britanniassa, jossa hän herätti miehensä kanssa käytöksellään hämmennystä muissa asukkaissa. Spenceriä ja Heidiä kutsutaan viihdelehdissä Speidi-nimellä. Kaunotar on julkaissut Superficial-albumin vuonna 2010, mutta tähden laulu-ura ei ole ottanut tulta alleen, vaan Montag sai massiivista kritiikkiä.