Kauneuskirurgian uusi ilmiö: Tuhansien eurojen koru SILMÄÄN leikkauksessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni kertoo viehättyvänsä henkilöstä, kun tällä on vähän pilkettä silmäkulmassa. Lucy Luckayanko otti sanonnan turhankin tosissaan, sillä hän aikoo asennuttaa silmäänsä sydämen muotoisen platinakorun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen laitattaa koruimplantin silmäänsä New Yorkissa Park Avenue Laser Vision -yrityksessä. 2.300 euron arvoisen Safesight jewellery -operaation suorittava tohtori Emil Chynn pitää toimenpidettä turvallisena, vaikka se ei olekaan Yhdysvaltojen FDA-lääkelaitoksen hyväksymä. Lucy toivoo tulevansa huomatuksi erikoisen koristeen ansiosta.

– Siitä tulee keskustelun aihe. Voin kertoa siitä ihmisille. Se on uniikki, oma ainutkertainen juttuni, kommentoi Lucy Luckayanko Fox 5 -kanavan uutisille.