Mies pelasti neljä ihmistä auto-onnettomuudessa – twiittasi kuvan nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin monet nettiaktiivit kertovat lähes kaikki tekemisensä internetin sosiaalisissa medioissa. Niin tekee myös nuori mies Josh Romney, joka sattui eilen illalla ensimmäisenä ulkopuolisena onnettomuuspaikalle, jossa oli hetkeä aiemmin tapahtunut massiivinen auto-onnettomuus.

Romney pelasti ansiokkaasti neljä ihmistä murskautuneesta autonromusta. Heti uhrien pelastamisen jälkeen hän päätti kuitenkin ikuistaa tilanteen valokuvaksi ja julkaista sen Twitter-mikroblogissaan.

Kuvatekstissä mies kertoi tapahtumista ja totesi kaikkien uhrien olevan onneksi kunnossa. Myöhemmin mies kertoi Facebookissa, että hänen edellään ajanut auto oli yllättäen kadonnut näköpiiristä ja törmännyt tien vieressä olevan talon seinään noin 90 kilometrin tuntinopeudella. Twitterissä julkaistussa valokuvassa mies seisoo talon keittiössä, jonka seinän läpi auto on rysähtänyt.