Räjähtänyt valas ja Miley Cyrus yhdistettiin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka eräs kameramies onnistui tallentamaan videolle kuolleen kaskelotin viimeisen tervehdyksen, sillä merten jättiläisen suolet räjähtivät ulos valasta avattaessa. Video on saanut suuren suosion, ja nyt se on yhdistetty toiseen viraali-ilmiöön. Miley Cyrusiin.

Sperm Whale: Miley Cyrus Edition

Taannoin verkossa syntyi varsinainen netti-ilmiö Miley Cyrusin musiikkivideosta, jossa hän keikisteli alastomana rakennusten murskaamiseen käytettävän kuulan päällä. Nyt kohtaus on yhdistetty valaan räjähtämiseen. Todellisuudessa valaan mädäntyvä ruumis räjähti sen sisällä muhivien kaasujen ansiosta, kun kalastajan oli määrä leikata valaan keho auki juuri tällaisen räjähdysvaaran takia.