Häistä katastrofi: Raskaana oleva rakastajatar ilmestyi hääjuhlaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pettäminen ei ole koskaan järkevä veto pitkässä parisuhteessa, sillä teot voivat kantaa seurauksensa pitkänkin ajan jälkeen. Moni saattaa luulla päässeensä tilanteesta läpi heittämällä, kunnes tapahtuukin jotain yllättävää.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräissä kiinalaisissa häissä on koettu hysteerinen välikohtaus, kun sulhasen raskaana ollut rakastajatar ryntäsi paikalle kesken seremonian. Omaan hääpukuunsa pukeutunut neito hyökkäsi ensitöikseen morsiamen kimppuun.

YouTube-videolle tallennettiin tilanne, kun naiset kaatuivat lattialle painimaan. Sulhanen yritti erottaa kirkuvia neitokaisia toisistaan, mutta lopulta siihen vaadittiin useampia miehiä. Elite Daily -sivuston mukaan morsian huusi videolla rakastajattarelle, että minkä takia tämän täytyi tulla ison mahansa kanssa paikalle.