Teinipoika aivan sekaisin – lääkehuuruissa hammaslääkärin jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu ajoittain videoita, joissa nähdään miten lapset ja teini-ikäiset käyttäytyvät päästyään hammaslääkärin vastaanotolta. Voimakkaat kipulääkkeet tuottavat joillekin vahvaa päihtymystä vastaavan tilan, jolloin videokamera on enemmän kuin paikallaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt vuorossa on David-niminen nuori mies, joka on hammaslääkärin jälkeen melko vauhdissa. Hän matkustaa kotiinsa yhdessä vanhempiensa kanssa, ja tarinat ovat todella sekavia. Hän ei esimerkiksi tunnista lainkaan taivasta ja jokea, ja luulee olevansa perheineen vedessä.

– Mikä hitto on joki? Olemmeko vedessä juuri nyt? Vi**u! Katsokaa noita valkoisia juttuja taivaalla! Mitä ne ovat? Entä tuo sininen juttu niiden ympärillä? Taivas? teinipoika ihmettelee.