Rokkari kertoo nähneensä UFO:n autiomaassa: ”En keksi tätä päästäni!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen The Killers -yhtye muodostettiin Las Vegasissa vuonna 2001. Kokoonpano on julkaissut sittemmin neljä albumia. Ei ole ennenkuulumatonta, että musiikkimaailman tähdet tuntevat kiinnostusta maan ulkopuoliseen elämään.

Nyt yhtyeen rumpali Ronnie Vannucci Jr. on avautunut UFO-kokemuksistaan. Mies bongasi ennen kuuluisuuttaan hämmentävän näyn Nevadan autiomaasta.

– Ajoin keskellä Nevadaa 95-tietä, ja näin punaisen pisteen taivaalla – kuin laserosoittimen punaisen, mutta se oli isompi. Se liikkui normaalisti ja nopeutti sitten vauhtiaan, kertoi 37-vuotias rokkari Q-lehdelle.

– Pysähdyin. Minulla ei ollut puhelinta mukana. Piste meni vuorten taakse, ja aurinko oli laskemassa silloin kuuden aikaan illalla. Näin jättimäisen valonvälähdyksen, ja se katosi. Se oli hullua, en keksi tätä päästäni.

The Killers -yhtyeeseen kuuluvat Ronnie Vannucci Jr:n ohella laulaja Brandon Flowers, kitaristi Dave Keuning ja basisti Mark Stroemer. Rumpali on innostunut bändin ohella myös sooloprojektista ja julkaisi vuonna 2011 Big Talk -albumin perustamansa samannimisen bändin riveissä.