Camille Rowe liian laiha mallikuviin? Kohuvartalo puhuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina on puhuttu entistä enemmän supermallien hoikkuudesta, kun mallimaailman ihannemitta on mennyt vuosi vuodelta laihempaan suuntaan. Tällä kertaa liiallisesta hoikkuudesta keskustelua on aiheuttanut mallitulokas Camille Rowe.

Camille Rowe kuvattiin Bondi Beachin uimarannalla Sydneyssä esittelemässä Seafolly Swimwearin uima-asuja. Samaan aikaan monet ihmettelevät neitokaisen ylettömän hoikkaa vartaloa, joka ei välttämättä ole kovinkaan hyvä esimerkki nuorille tytöille.

Camille Rowe, koko nimeltään Camille Rowe-Pourcheresse-Pourcheresse, on ranskalainen supermalli, joka on nykyisin Marylin-mallitoimiston listoilla ja asuu New Yorkissa. Camillen malliuran lähti nousuun vuonna 2009, kun hän poseerasi Nylon-lehden kansikuvassa Japanissa. Sittemmin kaunotar on nähty myös Costume, Jalouse ja Elle -lehtien kansikuvissa sekä myös kahdessa elokuvassa.