Hulvaton video julki: Helppoheikki kettuili asiakkaalle päin naamaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helppoheikkien, eli markkinoilta ja kaupoista tuttujen suoramyyjien, ammatti ei ole kovin kaksinen, sillä heidän täytyy olla äänessä koko työvuoronsa ajan, ja monet työpäivät ovat varmasti todella raskaita. Niin on mitä ilmeisimmin käynyt myös videolla veitsiä kauppaavalle nuorelle miehelle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Myyntitilanne näyttää melko normaalilta, mutta puhetulvansa sekaan myyjä pudottelee varsinaisia yllätyksiä, joissa hän haukkuu esimerkiksi asiakasta suoraan ja sumeilematta. Hän esimerkiksi kertoo, että veitsellä saisi leikattua vaikka luomen asiakkaan kasvoista ja toteaa tämän kulmakarvojen kasvaneen yhteen. Lisäksi hän toteaa, että nainen näyttää siltä, että hän olisi raskaana.