Koira ei pääse sänkyyn – valittaa videolla kuin pikkulapsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkikoirat haluavat usein olla mahdollisimman paljon muiden perheenjäsentensä lähellä, ja kerran sänkyyn päästetty koira haluaa usein loppuelämänsä ajan takaisin pehmeään ja lämpimään sänkyyn yhdessä isäntänsä ja emäntänsä kanssa. Nyt verkossa nähdään ihastuttava yritys päästä sänkyyn.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla pienikokoinen koira tekee kaikkensa, jotta se saisi luvan nousta taivaallisen pehmeään sänkyyn, mutta isäntäpari pysyy kovana. Lopulta koira ryhtyy itkemään kuin ihmislapsi ikään, mutta sekaan ei saa ihmisiä heltymään. Ranskan bulldoggi joutuu lopulta tyytymään lattiamajoitukseen.

Lisää hellyttäviä koira-aiheisia videoita tarjoaa Staran lisäksi myös uusi suomalainen koirasivusto Kuono.fi.