Jäätävä työpaikka vapaana Tamperella: ”Lumimies saa paikan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään ajoittain poikkeuksellisia työpaikkailmoituksia, joiden ammattinimikkeet ovat olleet hyvinkin luovia. Taannoin Tampereella haettiin esimerkiksi supersankareita. Nyt vuorossa on kirjaimellisesti jäätävä pesti, sillä osa-aikeiseen työsuhteeseen haetaan lumimiestä.

Nordic Henkilöstöpalvelut hakee lumimiestä, jonka odotetaan täyttävän suuret saappaat. Työt tehdään ilmoituksen mukaan pääasiassa aamuöisin ja aamuisin aina kun lunta sataa. Rohkeimmille on luvassa työtä myös kaupungin talvisilla katoilla.

Myyttien lumimies, tuo tarunhohtoinen lapionheiluttaja. Hän on sankari, joka työtä pelkäämättä aukaisee kulkuväylät niin jalankulkijoille kuin autoilijoillekin. Hän on heikompien puolustaja, valppaana uhmaamaan luonnonvoimia katoilla ja kaduilla!

Kuva: Nordic Henkilöstöpalvelut
Kuva: Nordic Henkilöstöpalvelut