Mitä ihmettä Hobitti-elokuvan kulisseissa tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taru Sormusten Herrasta -kirjasarja ja -elokuvasarja ovat olleet eräitä maailmanhistorian tuottoisimmista. Menestyksekkäällä saagalla on runsaasti vannoutuneita faneja, jotka odottavat parhaillaan toisen Hobitti-elokuvan ensi-iltaa. Menestyselokuvat seuraavat siis toisiaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hobitti-elokuvan ensimmäisen osan kulisseista on nyt päätynyt verkkoon video, joka lienee ainakin kaikkien leffasaagan fanien mielenkiinnon kohteena. Kuvauspaikoilla ikuistetuilla videoilla nimittäin nähdään kuinka Bilbo Reppulin roolia näyttelevä Martin Freeman on tykästynyt kansainvälisten sormimerkkien esittelemiseen. Video löytyy elokuvan DVD-version extroista.

Yhdysvalloissa Beverly Hillsissä järjestettävässä huutokaupassa on myynnissä useita aitoja ja alkuperäisiä esineitä Taru Sormusten Herrasta -elokuvista. Myynnissä on muun muassa Frodon miekka, josta odotetaan maksettavan jopa 200.000 dollaria. Gimlin tapparasta odotetaan 70.000 dollaria ja Samwisen hobbittijaloista 30.000 dollaria. Myynnissä on myös hobbittikorvat, joista odotetaan 8.000 dollaria.